Danskurser för barn, vuxna och seniorer.

Nu är vi igång! Se kursutbud för klasser med tillgängliga platser.

För senaste nytt, följ oss på
Instagram Facebook

Kursutbud

Avgifter per termin *

Första lektionstillfället provar du på gratis (obs, anmälan krävs - ej drop in!)
Om du sedan bestämmer dig för att fortsätta kursen skickas en faktura till din e-postadress. Vi tar även emot betalning via Swish och ePassi.

* en termin = 11 gånger

Danskurs 60 min./75 min. 1850 kr
Danskurs 45 min. 1700 kr
Danslek 35 min. 1500 kr
Mammaträning 1500 kr
Seniordans 1100 kr
Specialdans/upplevelsedans 1500 kr

VT 2022

Kursstart vecka 4.

Övriga tjänster

Privatlektion

800kr/h (max 2 pers.)

Ska du söka till en dansutbildning och behöver extra hjälp inför audition? Vill du ha hjälp med att skapa ett danssolo?
Eller kanske helt enkelt bara gå igenom lektionsmaterial i lugnare tempo tillsammans med läraren?
Vad skälet än är så finns det möjlighet att boka privatlektion.

Möhippa/svensexa

1500kr (>90 min., max 20 pers.)

Genre och koreografi anpassas efter era önskemål.

Barnkalas

1000kr (>3h) utan danspedagog / 1500kr med danspedagog

Om du inte har plats hemma eller helt enkelt vill slippa städningen - ha barnkalaset i vår danslokal.
Perfekt för ”barndisco.” Tillång till kök och möjlighet att duka upp för tårta/fika finns.

Idrottsföreningar

1500kr ( >75 min.)

Genre och koreografi anpassas efter era önskemål.

Företag

Kontaka oss för prisinformation.

Hyra lokal

Man kan även som extern verksamhet hyra in sig i våran lokal.
Kontakta oss via e-post med en beskrivning av er verksamhet och behov så hör vi av oss till er inom kort.

Katrine Domingo

Ägare och danspedagog

Katrine är utbildad danspedagog vid Karlstad Universitet. Hon har undervisat i många år på bl.a olika kulturskolor och gymnasieutbildningar - mestadels i Värmland där hon är uppvuxen, men också i Kungälv. Utöver dansen har Katrine jobbat mycket med barn och unga med funktionsvariation - och att kombinera den målgruppen med dansundervisningen är något som ligger henne extra varmt om hjärtat. ”Jag har bara bott och arbetat i Kungälv ett par år, men har under den tiden saknat en plats där det erbjuds olika typer av dans för alla; framförallt vuxna, äldre samt personer med funktionsvariation. Min förhoppning är att Domingo Dansstudio ska vara en plats där man efter en dansklass mår bra i hela kroppen. Jag vill att det ska finnas något för alla, vare sig man är nybörjare eller har stor dansvana.” Katrine undervisar i tantbalett, jazzdans, hiphop/street, nutida dans & improvisation, danslek, klassisk balett samt special- och upplevelsedans.

Alexandra Iskendra

Danslärare

Alexandra har dansat orientalisk dans sedan 2000 och har sin ursprungliga skolning i egyptisk cabarét och egyptisk folklore. Sedan 2007 har hon utövat och undervisat i bl.a Fusion Belly Dance, en genre som hon beskriver såhär: "Det är magdans med attityd! Teknik, isolation och smidighet med lite edge. En dynamisk dans med mycket känsla.” Alexandra arbetar annars om sjuksköterska inom hemsjukvården i Kungälv och bor i Kärna med sina två barn.

Roxana Norling

Danslärare

Roxana undervisar i barndans och dansmix. Hon har dansat sen barnsben; gick musikallinjen på gymnasiet, och efter det jobbat som dans- och teaterlärare för barn och ungdomar på bland annat Träna i Kungälv och Medborgarskolan. Roxana har jobbat som elevassistent i 15 år, men är nu studieledig och studerar till Socialpedagog.

David Hermansson

Danslärare

David undervisar i ”Showdrill” - jazz/showdans med drillteknik! En genre som är ganska ovanlig då drill oftast syns i marsch, cheerleading och i rena drilltävlingar. I denna kurs kommer du lära dig både jazz/showdans OCH att kunna drilla! David går för tillfället på Balettakademiens danslinje och tar examen i sommar. Under sin utbildning har David lyckats kombinera den konstnärliga dansen med gymnastikens drill och vill nu sprida denna häftiga genre vidare. I denna kurs kommer det vara ännu större fokus på uppträdanden än i övriga kurser.

Maria Wennberg

Danslärare

Maria är utbildad dansare och danslärare i Piteå, New York och Barcelona. Hon arbetar deltid som danslärare på gymnasiet samt driver en scenkonstduo som heter ”Varning för dans”. Att få undervisa i dans tycker Maria är både roligt och betydelsefullt. "Dansen har för mig varit ett verktyg för att utrycka känslor och ta plats, vilket också är något jag vill förmedla till mina elever i min undervisning. Det viktigaste på mina klasser är att vi har kul tillsammans och att alla känner sig inkluderade och sedda. Varmt välkommen till någon av mina klasser!"

Kontakt

  • Domingo Dansstudio
    Strandgatan 77
    Kungälv